Skip to main content

Thrill Tour Denemarken groot succes!

Gepubliceerd op 8 augustus 2022

Thrill tour was insane.

Seeking the Thrill community

Afgelopen maand hebben wij eindelijk onze eerste reis mogen organiseren! In samenwerking met internationale pretpark community ‘Seeking the Thrill’ hebben wij een 6-daagse reis door het prachtige Denemarken mogen faciliteren. Tijdens de reis zijn een vijftal pretparken bezocht: Tivoli Gardens, Bakken, Tivoli Friheden, Djurs Sommerland en Fårup Sommerland. De reis is voor alle partijen goed bevallen en dat resulteert in goede commentaren! Een greep hieruit is hier beneden weergegeven.

“Thrill Tour ging niet alleen om het zoeken van de Thrill, maar ook over het vinden van nieuwe vrienden en de beste tijd van je leven hebben.”
~ Martijn van de Put

“Thrill Tour was incredible… A one of a kind experience. Super well organized with a lot of cool bonuses that you wouldn’t get during normal visits.”
~ Marcel Winkler

“Thrill Tour was een van de beste weken in mijn leven. De meest enthousiaste groep mensen ooit, de aardigste mensen ooit, de beste attracties ooit, het was echt de beste pretparktrip die ik ooit heb gemaakt!”
~ Hessel Broekhuis

Het aandeel van Pretpark Tours in deze reis bestond voornamelijk uit al het regelwerk aan de voorkant. Van het regelen van de bus tot het regelen van de hotels en het in samenwerking met Robbin van Seeking the Thrill regelen van de pretparkkaartjes en de extra’s daarbij. Naast de gewone dagentree in de pretparken zijn voor deze reis ook enkele extra’s geregeld. Deze extra’s waren onder andere Exclusive Ride Time op de achtbanen Piraten en Juvelen in Djurs Sommerland evenals op de nieuwste Vekoma achtbaan Fønix in Fårup Sommerland!

Het goede regelwerk aan de voorkant heeft uiteindelijk geresulteerd in een aantal reviews voor Pretpark Tours op Facebook en Google. Dit zorgt momenteel voor een gemiddelde rating op Google van 5 sterren uit 13 verschillende reviews. Wij zijn hier onwijs trots op en hopen hier op door te bouwen wanneer we in de toekomst nieuwe Pretpark Tours gaan organiseren!

Deel jouw verhaal!

Heb jij een interessant verhaal wat je graag wilt delen? Stuur deze in!