Skip to main content

Toverland presenteert Winter Feelings!

Gepubliceerd op 29 Juni 2022

Terwijl de zomer pas net van start is gegaan presenteert Toverland haar gloednieuwe winterconcept. Het nieuwe concept is gericht op entreegebied Port Laguna en bevat verschillende nieuwigheden!

“Winter Feelings is dé manier om Toverland ook in het najaar te presenteren als een magisch dagje uit voor de hele familie. De winterse gezelligheid zal de boventoon voeren”, vertelt Manager Entertainment Luke Verhoeven. Entreegebied Port Laguna wordt het hart van de viering. Dit normaal zonovergoten havenstadje komt deze winter ook helemaal tot leven en zal veranderen in een zee van licht tijdens de verbluffende slotshow, waarin veel bekende Toverland-gezichten hun opwachting maken.”

Het Limburgse attractiepark zorgt deze winter voor een groot assortiment aan nieuw entertainment in entreegebied Port Laguna. Middelpunt van het concept is een 10 meter hoge kerstboom middenin de grote 400 vierkante meter schaatsbaan. Daarnaast zal live kerstmuziek te horen zijn en verschijnen er curlingbanen en een grote bandenglijbaan. Uitrusten is mogelijk in de grote almhut waar verschillende winterse hapjes en drankjes worden geserveerd!

Ook in de rest van het park wordt extra winters entertainment verzorgd. In de magische vallei wordt de polynesische winter gevierd. Katara – fountain of magic wordt speciaal voor het concept omgetoverd met een compleet nieuwe show. Het Keltische midwinterfeest wordt ook gevierd, namelijk in themagebied Avalon. Houten achtbaan Troy wordt weer voorzien van allerlei lampjes en na een ritje kunnen bezoekers zelf hun marshmallows roosteren in Ithaka. Maximus Müller en Toos & Morrel completeren het volledige programma.

Winter Feelings zal starten in het weekend van 26 en 27 november. Het concept loopt vervolgens elk weekend tot en met zondag 15 januari. Tijdens de kerstvakantie (24 december t/m 8 januari) kunnen gasten ook genieten van het extra aanbod.

Nieuwtje ontdekt?

Foutje gezien? Nieuwtje ontdekt? Stuur het in!