Skip to main content

Parque Warner werkt aan spectaculaire achtbaan!

Gepubliceerd op 8 Augustus 2022

Het Spaanse pretpark Parque Warner Madrid is op dit moment volop bezig met de bouw van een nieuwe spectaculaire achtbaan. Op nieuwe foto’s uit het park is de voortgang van de bouw goed te zien!

De spectaculaire nieuwe lanceerachtbaan van fabrikant Intamin uit Liechtenstein heeft een top van maar liefst 45 meter hoog welke reeds volledig recht staat. Deze top zorgt dan ook voor een spectaculair beeld omdat deze vanuit bijna het hele park te zien is. Bezoekers die het park binnenkomen via de Hollywood Boulevard kunnen de top direct aanschouwen.

Het Spaanse pretpark staat in het teken van filmmaatschappij Warner Bros. Wat het thema wordt van de nieuwe aanwinst is nog niet bekend evenals een naam voor de achtbaan. Het ritverloop dat tot op heden te zien is verraadt dat de treinen van de achtbaan wellicht ook een deel van de baan achteruit zullen afleggen.

Parque Warner is niet het enige Europese park dat een lanceerachtbaan van Intamin heeft aangeschaft. Ook Parc Asterix in Frankrijk heeft een achtbaan van hetzelfde type besteld. Ook dit exemplaar is momenteel in opbouw.

Nieuwtje ontdekt?

Foutje gezien? Nieuwtje ontdekt? Stuur het in!