Skip to main content

Futuroscope opent nieuwe simulator!

Gepubliceerd op 5 Augustus 2022

Het Franse pretpark Futuroscope heeft afgelopen maand een nieuwe simulatorattractie geopend! Het gaat hierbij om een simulator waarin bezoekers op tornadojacht gaan. De naam van de nieuwe attractie is Chasseurs de Tornades.

Sinds 2 juli van dit jaar is het Franse pretpark dus een attractie rijker. De attractie is gebouwd door de Canadese firma Dynamic Attractions. Het gaat om een platform dat kan draaien en kantelen met plek voor 120 bezoekers per rit. Het platform staat middenin een groot rond LED-scherm met een diameter van 17 meter en een totale oppervlakte van 420 vierkante meter. Volgens de fabrikant gaat het om het grootste ronde LED-scherm van Europa!

De attractie maakt niet enkel gebruik van het platform en het grote scherm. Om de beleving zo optimaal mogelijk te maken worden ook echte artiesten en rekwisieten evenals mist en andere effecten gebruikt. In de attractie dreigt de stad Poitiers verwoest te worden door een tornado. Bezoekers gaan samen met Mélanie Melville en Alex Faure mee op pad om op de tornado te jagen.

Nieuwtje ontdekt?

Foutje gezien? Nieuwtje ontdekt? Stuur het in!