Skip to main content

Disneyland Paris presenteert nieuwe ontwerpen voor Walt Disney Studios Park!

Gepubliceerd op 12 September 2022

Disneyland Paris heeft gisterenavond nieuwe plannen gepresenteerd voor het Walt Disney Studios Park. Het gaat hierbij om de verbinding tussen het huidige park en de nieuwe aanstaande uitbreiding.

Deze grote nieuwe uitbreiding betreft een groot meer met daarachter een Frozen themagebied. In dit themagebied komt een grote nieuwe darkride te liggen, vergelijkbaar met “Frozen Ever After”  in het Amerikaanse zusterpark Epcot. Om daar te geraken zijn plannen gemaakt voor een grote promenade inclusief een aantal tuinen en een nieuwe attractie.

De verschillende tuinen die bezoekers zullen passeren zijn gebaseerd op bekende Disney verhalen. Eén van de nieuwe tuinen krijgt zelfs haar eigen attractie. De Rapunzel tuin krijgt namelijk een theekopjes attractie in de vorm van een bootjesmolen. Deze nieuwe attractie zal worden gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. De klassieke theekopjes worden in deze attractie vervangen door bootjes.

Verder zal er een Toy Story tuin verrijzen die ook als nieuwe doorgang zal fungeren tussen Toy Story Playland en de nieuwe promenade. In deze tuin komen onder andere twee enorme standbeelden van de personages Jessie en Woody. De laatste nieuwe tuin wordt een Engelse tuin, met hierin verwijzingen naar Peter Pan en Mary Poppins.

Nieuwtje ontdekt?

Foutje gezien? Nieuwtje ontdekt? Stuur het in!