Skip to main content

Bobbejaanland verandert Indiana River in Mystery Volcano!

Gepubliceerd op 13 September 2022

Bobbejaanland neemt dit seizoen afscheid van Indiana River in de huidige vorm. Het park werkt aan een nieuw thema met de naam “Mystery volcano”.

Het Belgische pretpark neemt dit seizoen afscheid van de klassieke attractie met Mexicaans thema. De baan van de klassieke Log Flume blijft echter nagenoeg gelijk. De thematisering uit 1992 moet wel het veld ruimen en maakt plaats voor het nieuwe Vulkaan thema. De naam van de attractie wordt hierdoor veranderd in Mystery Volcano.

Enkele maanden geleden maakte Bobbejaanland al bekend dat de attractie in de huidige staat zou verdwijnen. Destijds presenteerde het park een drietal ontwerpen, waaronder een Middeleeuws thema, een fabriek en dus het vulkaan thema. Uiteindelijk is op dat laatste thema de keuze, unaniem, gevallen. Het thema is bedacht door de Belgische firma KCC Entertainment Design.

Het overkoepelende themagebied voor deze attractie gaat lopen van restaurant The Lake House tot en met achtbaan Oki Doki. Dit betekent dat ook darkride El Paso, outdoor Log Flume Wildwaterbaan en Powered Coaster Bob Express in de toekomst onder het thema zullen gaan vallen. Het is op dit moment nog onbekend wanneer de volledige metamorfose van het gebied voltooid zal zijn.

Nieuwtje ontdekt?

Foutje gezien? Nieuwtje ontdekt? Stuur het in!