Heb je een vraag?
Geen probleem.

Je kunt ons altijd een bericht sturen, we proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

We zijn ook telefonisch bereikbaar op +31 6 20 16 13 57  via Whatsapp!

VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Pretpark Tours gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Pretpark Tours niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Jay Partapsing
Jay Partapsing
2023-08-11
Net terug van groepsreis naar Spanje en het was allemaal super geregeld! Hotels inclusief ontbijt, busreis en tickets voor de pretparken (en zelfs nog wat leuke extra's). Ik kan het absoluut aanraden!!
Rick Vermeij
Rick Vermeij
2023-08-11
Pretpark Tours heeft afgelopen zomer een pretparktrip georganiseerd waaraan ik heb deelgenomen. Van de hotels tot aan het vervoer naar de parken. Alles werd geregeld. Hierdoor heb ik een top vakantie gehad en kan ik iedereen pretpark tours aanraden voor een fantastische internationale pretparktrip!
Tristen Spithoven
Tristen Spithoven
2023-08-09
Ik ben met meerdere reizen meegegaan die georganiseerd worden door deze organisatie en de reizen zijn altijd zeer goed geregeld. Zeker een aanrader!
Trioxo
Trioxo
2023-08-09
Dit jaar mee gegaan op ThrillTour in Spanje. 9 fantastische dagen van Madrid tot Barcelona gehad. Een enorme aanrader voor iedereen die van pretparken houdt! Alles werd netjes geregeld waardoor niemand zich zorgen hoefde te maken. Tot volgend jaar! 👍
Shaker Baker
Shaker Baker
2023-08-09
Door pretparktours hebben we een onvergetelijke week beleefd. We hebben overnacht in luxueuze hotels en werden vervoerd in een comfortabele bus. Allemaal voor een zeer correcte prijs! De oprichter Max is een joviale en professionele persoon. De ideale partner voor een leuke reis!
Frederike van Kempen
Frederike van Kempen
2023-08-09
Super reis georganiseerd alles was in orde. Heldere communicatie en hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Zorgeloos op reis gekund, dus enorm blij mee!
Rick Sleurink
Rick Sleurink
2023-08-09
Mee geweest op een tour door spanje. De communicatie verliep goed, de gekozen hotels waren beter dan verwacht en de busreis was goed.
Waar wil je naar op reis?

Dagtickets

Duitsland

Meest gestelde vragen

Vragen over jouw reis? Bekijk de meest gestelde vragen.

Privacy verklaring

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.